Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2016 15:12 - Свети дух
Автор: hamlet6op Категория: Технологии   
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.06.2016 15:26


          Бог е дух или информация, но не просто информация а информация която твори действителност реалност и материя. Сътворението не еднократен акт. То постоянно се случва. Затова вселената се разширява и това разширение се ускорява според последните научни открития.
            Божествената енергия е най фината материя. Такава енергия е записаната информация в нашите ДНК. Тази информация е енергия защото има потенциала да изгражда и променя материята по строго определен начин. Тя също е и материя защото се повтаря при всеки нов цикъл на копиране тоест затворена е в повтарящи се цикли. Тази информация е светия дух или тази божествена частица от бога която ни определя като личности.

             Според теорията за Х полето вакуума трябва да притежава маса различна от нула, но това означава, че не съществува абсолютно празно пространство. Тоест съществува етер. Но той не може да се опише с представата от преди създаването на квантовата механика. Вакуума, според науката е пространство където се разпространяват различните полета и техните носители, съответните елементарни частици. Ако на масата се гледа като на количество информация на дадена обособена цялост, може използва аналогия с компютрите, където се използва твърд, “хард” диск. Дадена точка от пространството се характеризира със своя адрес и със съдържащата се там информация.

            За да съществува реална точка от пространството, трябва някъде да има информация за нейния адрес. Но тази адресна информация е реална само когато се ползва от съответното четящо устройство за да може да се позиционира. В реалния живот такива “четящи” устройства са живите същества включително и човека. Фиксирането на вниманието върху нещо го превръща в реално съществуващо и за останалите живи същества в процеса наречен живот.

            Има три времена настояще,минало и бъдеще. Миналото е фиксирано и строго определено. Бъдещето е вечно променящо се и съществува само като разнолика много- вероятна информация. Настоящето е това което превръща вероятното бъдеще в сигурно минало.

            Живота се осъществява в настоящето чрез мисли и действия. Мислите и представите създават различните варианти в бъдещето, близко и далечно. Действията в настоящето фиксират един от възможните варианти и го превръщат в реалност тоест в минало.

            Така ние може да гледаме на всички живи същества като “четящи” устройства създаващи реалност. В нашите ДНК молекули е може би записано как и коя информация да възприемаме като общовалидна за всички живи същества. Тя е сигурна като материя и минало, тя е строго определена. Материята е общовалидна информация, но в основата си всичко е дух тоест информация.

            Съществуват тайни общества който боготворят носителя на светлината тоест празното пространство. Но след като се предполага че вакуума има маса то празно пространство има и плътност на тази маса колкото и малка да е тя.  




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hamlet6op
Категория: Забавление
Прочетен: 190603
Постинги: 84
Коментари: 121
Гласове: 325
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930